"Για όνομα του Χριστού! Μη μας αφήσετε!

Έχουμε μωρά μαζί μας, έχουμε γέροντες...κορίτσια...

Είστε υπεύθυνοι!

Μας προδώσανε! Μας ξεπουλήσανε! Πανάθεμα τους!

Ναύαρχε τι κάνεις; Ναύαρχε σώσε μας!

Φωτιά! Φωτιά!

"Ιt is the conviction of the International Association of Genocide Scholars that the Ottoman campaign against Christian minorities of the Empire between 1914 and 1923 constituted a genocide against Armenians, Assyrians, and Pontian and Anatolian Greeks."
IAGS

19 ΜΑΙΟΥ. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΟΝ ΠΟΝΤΟ.

19 ΜΑΙΟΥ. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΟΝ ΠΟΝΤΟ.
Η γενοκτονία των Ποντίων δεν υπόκειται σε ιστορική και πολιτική διαπραγμάτευση. Έχει αναγνωρισθεί κι αποτελεί μια ιστορική πραγματικότητα. Δεν χαρίζουμε σε κανέναν το Αίμα Τους. Δεν ξεχνάμε.


Οι Αρμένιοι και οι Ρωμιοί διέπραξαν γενοκτονία εις βάρος των Τούρκων. Milliyet 2 6 2009




«Με την υποκίνηση της Ευρώπης επιτέθηκαν (οι Έλληνες) στην Ανατολία φτάνοντας ως την Άγκυρα. Δεν έμεινε αγριότητα και απανθρωπιά που να μην την έκανε ο ελληνικός στρατός κατά μήκος της διαδρομής του. Βίασαν γυναίκες και μικρά κορίτσια και μετά αφού πετσόκοψαν άνδρες και γυναίκες πυρπόλησαν χωριά. Ίδιες αγριότητες υπήρξαν και στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας. Οι Ρωμιοί που ζούσαν στην περιοχή με την υποκίνηση της Ελλάδας και της Ευρώπης, σχημάτισαν τρομοκρατικές αντάρτικες ομάδες. Αυτές οι συμμορίες εξοπλίστηκαν από τις δυτικές δυνάμεις και διέπραξαν σφαγές που έφτασαν στο σημείο γενοκτονίας των τουρκομουσουλμά νων που ζούσαν στην περιοχή. Όμως τι περίεργο στις μέρες μας τα εγγόνια αυτών των συμμοριών δολοφόνων συκοφαντώντας το τουρκικό έθνος ισχυρίζονται πως υπέστησαν γενοκτονία. Για να καλύψουν τις αγριότητες που έκαναν οι ίδιοι κατηγορούνε τους Τούρκους μουσουλμάνους. Το ξαναγράφουμε. Οι Τούρκοι λόγω θρησκείας ποτέ δεν έχουν κάνει γενοκτονία.
 Οι Τούρκοι δεν έκαναν γενοκτονία ούτε στους Αρμένιους, ούτε στους Ρωμιούς. Το αντίθετο. Οι Αρμένιοι και οι Ρωμιοί διέπραξαν γενοκτονία εις βάρος των Τούρκων. Τα δήθεν ντοκουμέντα και έγγραφα που ισχυρίζονται πως έχουν είτε οι Αρμένιοι, είτε οι Ρωμιοί, δεν έχουν καμία σχέση με την επιστήμη και την ιστορική πραγματικότητα. Αυτά είναι στημένα και ψέμματα. Αυτά υποδεικνύουν ανεξάρτητοι και αμερόληπτοι ιστορικοί»
Milliyet 2 6 2009

1 σχόλιο:

  1. Ναι βεβαίως, κοτζάμ Erik Jan-Zurcher και Taner Akcam δεν είναι "ανεξάρτητοι" και "αμερόληπτοι" ιστορικοί.Και ποιο είναι τότε;Οεο; Ααα ρε βαθύ κεμαλικό κράτος.Θα "πνιγείς" μέσα στα ίδια σου τα ψέματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή