"Για όνομα του Χριστού! Μη μας αφήσετε!

Έχουμε μωρά μαζί μας, έχουμε γέροντες...κορίτσια...

Είστε υπεύθυνοι!

Μας προδώσανε! Μας ξεπουλήσανε! Πανάθεμα τους!

Ναύαρχε τι κάνεις; Ναύαρχε σώσε μας!

Φωτιά! Φωτιά!

"Ιt is the conviction of the International Association of Genocide Scholars that the Ottoman campaign against Christian minorities of the Empire between 1914 and 1923 constituted a genocide against Armenians, Assyrians, and Pontian and Anatolian Greeks."
IAGS

19 ΜΑΙΟΥ. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΟΝ ΠΟΝΤΟ.

19 ΜΑΙΟΥ. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΟΝ ΠΟΝΤΟ.
Η γενοκτονία των Ποντίων δεν υπόκειται σε ιστορική και πολιτική διαπραγμάτευση. Έχει αναγνωρισθεί κι αποτελεί μια ιστορική πραγματικότητα. Δεν χαρίζουμε σε κανέναν το Αίμα Τους. Δεν ξεχνάμε.


ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑΓΙΑ...



ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑΓΙΑ...

Πόσες Γενοκτονίες θα ζήσει ακόμη αυτός ο έρμος ο λαός μας;
Οι ιδεολογικοί κληρονόμοι του Mehmet Ziya Gökalp στήνουν εκδηλώσεις Μνήμης για τα θύματα των αποκυημάτων ενός νοσηρού νου. Ζούμε το 84 του Όργουελ. Οφείλουμε θέση και απάντηση.

Η Γενοκτονία στην Ανατολή, με αδιάψευστα στοιχεία πλέον, στήθηκε από τους Γερμανούς Εθνικιστές και υπό την ομπρέλα των εθνικιστικών ιδεολογημάτων τους που αντικατέστησαν με πολύ μεγάλη ευκολία τα αρχικά-μάσκες, Ισότητα Αδελφότητα Δικαιοσύνη, με τα οποία παραπλάνησαν τους πάντες, πριν την Επανάσταση του 08 και το συνέδριο του 11, οι Νεότουρκοι . 

Ο Εθνικός καθοδηγητής της Τουρκίας Mehmet Ziya, μετέπειτα Gökalp προσέφερε το ιδεολογικό υπόβαθρο πάνω στο οποίο στηρίχθηκαν όχι μόνον οι εθνοκαθάρσεις μα και η μετέπειτα πορεία της γείτονος. Η ιδεολογική του συγγένεια με τον Γερμανικό Εθνικισμό και η αποδοχή των Γερμανικών πρακτικών από τη χώρα του, είναι εμφανέστατη και στον πλέον ιστορικά αλλήθωρο. Οι φονιάδες που τότε όπλισαν ιδεολογικά και κυριολεκτικά το χέρι του Ταλαάτ Πασά και αργότερα του Μουσταφά Κεμάλ σήμερα έχουν ιδεολογικούς απογόνους στη γη μας και στη Βουλή μας που χύνουν, 100 χρόνια μετά κροκοδείλια δάκρυα για τους Τουρκόσπορους.

 Ενδιαφέρουσα βέβαια περίπτωση για κοινωνικοπολιτική μελέτη με τίτλο: "Το επόμενο βήμα της Άρνησης, η Ταύτιση με το Θύμα" άλλα με προσοχή, γιατί η περαιτέρω ενασχόληση με ινδικά χοιρίδια μόνον ανήκεστον βλάβη μπορεί να προκαλέσει.

@Λένα Σαββίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου